Logo
Forside Robotløsninger Solcelleanlæg Service Profil Kontakt
Solcelleanlæg Pris- og beregningseksempler Type anlæg Datablade Ordliste
 

Radsted Maskinbyg ApS tilbyder flere løsninger indenfor solcellestrøm

Den nemmeste og oftest billigste løsning, er et tagmonteret anlæg. Vi leverer selvfølgelig beslag til alle tagtyper. Monteringen foregår typisk ved at fæstne aluminiumsskinner til tagets underkonstruktion, for på denne måde sikres et stabilt underlag for panelerne. Selve montagen og den elektriske tilslutning af solpanelerne er relativt let, hvorfor solcelleanlæg med fordel kan opsættes som gør-det-selv projekt. Vi leverer udførlig instruktion til alle ”gør det selv”. Bemærk dog at tilslutningen fra inverter til elnet, skal udføres af autoriseret elinstallatør.

Mulighed 1:

Komplet solcelleanlæg med montering, tilslutning og tilmelding. Vi kommer og leverer anlægget. Sørger for montering samt alt tilslutningsarbejdet, tilmelding til seas og evt. målerudskiftning/ændring er måler type. Der gives et tilbud inden anlægget leveres, på en fast kompletpris. Dette er den nemmeste løsning for kunden.


Er der lidt handyman over dig?

Mulighed 2:

Solcelleanlæg med montagepakke (inkl. skinner, monteringsbeslag samt kabel) + vejledning til montagen. Vi kommer og leverer anlægget og sørger for at I er godt rustet til monteringen. Som i mulighed 1, gives der tilbud inden anlægget leveres, på en fast pris.

I denne pakke er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe eltilslutning samt tilmelding til netselskabet.
Kontakt os for tilbud.


 

 Radsted Maskinbyg ApS, Tørstemosevej 30, Radsted, 4990 Sakskøbing
Tel.: 54 70 52 66 | E-mail: | CVR: 30525590