Logo
Forside Robotløsninger Solcelleanlæg Service Profil Kontakt
Service på maskiner Service på solcelleanlæg
 

Service på solcelleanlæg

Radsted Maskinbyg ApS sikrer altid, at installationen fungerer korrekt, før vi overleverer anlægget til kunden. Anlæggets ydelse måles og opvejes mod den faktiske solindstråling. På den måde ved vi at anlægget giver den maksimale ydelse.

Service efter installation

Radsted Maskinbyg ApS ser det som den vigtigste opgave at have tilfredse kunder både efter 2, 7 og 10 år, gerne gennem hele solcellernes levetid. Solcelleanlæg er generelt meget driftsikre og kræver et minimum af vedligehold. Men for at være helt sikker på, at anlægget vedvarende yder maksimalt, er det en god ide at ydeevnen måles løbende, og samtidig få tjekket at der ingen problemer er med installationen m.m. Skulle der vise sig at være mangler i solcelleanlægget, kan Radsted Maskinbyg ApS sørge for at det bliver udbedret og i garantiperioden dækker garantien selvfølgelig for reparationen.


Serviceaftale

Service på et solcelleanlæg vil typisk gennemføres en gang om året, hvor Radsted Maskinbyg ApS vil foretage besøg ved anlægget. Vi tilbyder to typer serviceaftaler, et alm. service og et udvidet service.

Indhold i almindelig serviceaftale:

Visuel gennemgang af installationen. Anlæggets ydelse måles i forhold til solindstråling. Opdatering af inverternes software til nyeste version. Der fremlægges dokumentationsrapport på anlægget, og holder målingerne op mod fabrikantens datablad. Det skal min. levere efter deres forskrifter og det de lover. Der laves besøgsrapport.

Indhold i udvidet serviceaftale:

Visuel gennemgang af installationen. Anlæggets ydelse måles i forhold til solindstråling. Opdatering af inverternes software til nyeste version. Visuel gennemgang af anlæg – kontrol af bla. kabler, samlinger, og evt. efterspænding. Der fremlægges dokumentationsrapport på anlægget, og holder målingerne op mod fabrikantens datablad. Det skal min. levere efter deres forskrifter og det de lover. Der laves besøgsrapport. Tegnes denne aftale, vil der samtidig opnås automatisk forlængelse af inverternes garanti, så længe Radsted Maskinbyg ApS årligt, foretager udvidet eftersyn på anlægget.

Pris for serviceaftale


• Alm. serviceaftale - eftersyn en gang årligt 995,00 kr.

• Udvidet serviceaftale - eftersyn en gang årligt, inkl. forlængelse af garantien på invertere. * 2499,00 kr.


Priserne er inkl. moms og kørsel.


* For at opnå garantiforlængelse, er det et krav at den udvidede serviceaftale tegnes indenfor 6 måneder efter idriftsættelse af anlægget. Garantiforlængelsen omfatter anlæg med maksimalt 2 invertere. Ved udskiftning af inverter har vi ret til, at montere en anden tilsvarende type.
 

 Radsted Maskinbyg ApS, Tørstemosevej 30, Radsted, 4990 Sakskøbing
Tel.: 54 70 52 66 | E-mail: | CVR: 30525590